Op 26 november 2023 organiseert de Stichting Vrienden van de Paulusgemeenschap weer een adventsmarkt. Deze markt zal worden gehouden in de Pauluskerk aansluitende op de zondagmorgen viering (vanaf 11.30 uur).

Uitnodiging
U bent van harte welkom om op deze adventsmarkt om gezellig te snuffelen tussen de verschillende (handgemaakte) spullen die leden van de Paulusgemeenschap hebben verzameld. Naast kaarsen, sieraden, relikunst, adventskransjes en dekentjes zijn er ook loten te koop (met mooie prijzen).

Vergeet u niet een tas en uw geld mee te nemen? Er kan eventueel ook met een QR-code of tikkie ter plaatste contant geld worden verkregen.

Alle opbrengsten van de adventsmarkt komen ten goede van de Stichting Vrienden van de Paulusgemeenschap.

Bestellen chocolade <gewijzigde procedure>
In tegenstelling tot andere jaren, moet de chocolade dit jaar vóóraf worden besteld. In de kerk zijn bestellijsten beschikbaar of u kunt via de Contact pagina een formulier opvragen. De chocolade kan op de marktdag worden afgerekend en opgehaald.

Boeken
Er wordt op verzoek ook een tafel gereserveerd voor boeken. Boeken kunnen op zaterdag worden ingeleverd bij de Pauluskerk. Op zondag zullen deze dan op de boekentafel te koop zijn.